Tomatsalat

Frisk tomatsalat med hvide bønner

Prøv kræfter med denne friske tomatsalat med cannellini beans, som tilfører salaten ekstra fylde og en dejlig rund smag. Servér tomatsalaten til al slags kød eller spis den som frokostsalat.

Tomatsalat

Servings
4

Ingredient list

  • 1 ds. Beauvais Cannellini Beans
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1/4 citron, revet skal
  • salt og peber
  • rødløg
  • 5 forårsløg
  • 300 g cherrytomater
  • hakket persille

Recipe instructions

Hæld væden fra bønnerne og lad dem dryppe godt af.

Pisk hvidløg, citronsaft, olivenolie, citronskal, salt og peber sammen og vend bønnerne heri.

Skær rødløg i tynde skiver, snit forårsløgene og halver cherrytomaterne. Bland løg, forårsløg og tomater med bønneblandingen og drys godt med hakket persille.

Server salaten som tilbehør eller som frokostsalat. Salaten holder sig godt og er nem at have med i en lukket beholder.

Tip

Suppler evt. salaten med feta, mozzarella eller parmesan i flager.

Tip

Tilføj grove pastaskruer eller –penne for en ekstra fyldig salat.