Tunbøf med bulgursalat

Servings
4

Ingredient list

Bøffer

  • 4 tunbøffer á 150g
  • olie til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pose NemFisk Citronsauce

Bulgursalat

  • 350 g bulgur
  • 1 rødløg
  • 3 tomater
  • 1 agurk
  • frisk persille
  • fetaost

Marinade

  • 1 citron, saften herfra
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • lidt peber
  • 1 fed hvidløg

Recipe instructions

Hæld bulguren i en skål og hæld vand over (følg vejledningen på pakken). Lad det stå og trække i 20 minutter. Hæld det resterende vand fra.

Snit løg, tomater, agurk og persille fint og bland det i bulguren.

Pisk dressingen sammen og hæld den over.

Skær fetaosten i tern og drys over salaten.

Forvarm panden og hæld lidt olie på.

Steg tunbøffen 1-2 minutter på hver side og server den med den varme citronsauce.