Sådan sylter vi

Vi danskere har en rig tradition for at spise syltede grøntsager som tilbehør til vores mad. I gamle dage brugte man syltning til at ‘putte sommeren på glas’, således at man kunne spise sine egne grøntsager hele året. I dag, hvor man kan få grøntsager hele året, spiser vi syltede grøntsager ganske simpelt fordi, de smager umanerligt godt.

Vi ved alle, at syltede grøntsager smager fantastisk til vores klassiske danske mad, men de syltede grøntsager kan så meget mere. Gå på opdagelse i vores opskrifter her på siden og få inspiration til, hvordan du kan bruge syltede grøntsager i retter som lasagne, wok, til fisk m.m. Grøntsagernes sprødhed og smagen af både sødme og syrlighed vil uden tvivl gøre noget ekstra for alle dine livretter.

Syltede grøntsager til alle dine livretter

I gamle dage brugte man syltning til at ‘putte sommeren på glas’, således at man kunne spise sine egne grøntsager hele året. I dag, hvor man kan få grøntsager hele året, spiser vi syltede grøntsager ganske simpelt fordi, de smager umanerligt godt.

LÆS MERE

 

Den originale smag siden 1850

Beauvais har i mere end 160 år produceret fødevarer af højeste kvalitet til de danske forbrugere. Vore stolte traditioner går tilbage til år 1850.