Vegetarisk

Beauvais opskrift gratinerede nachos

Gratinerede nachos

Nachos med bønner, guacamole, salsa, cremefraiche og friske krydderurter Prøv at tilføje røde kidneybønner til dine nachos. De tilfører den lækre snack ekstra fylde og en rund og mild smag – perfekt med salsa og guacamole.

Beauvais opskrift sort hummus

Sort hummus

Du kender måske til den beigefarvede hummus, som er lavet på almindelige, beigefarvede kikærter. Prøv denne velsmagende hummus i nye mørke klæder lavet på sorte kikærter.

Beauvais opskrift hummus

Hummus

Hummus af økologiske kikærter Lav din egen hjemmelavede hummus med Beauvais Økologiske Kikærter. Den er nem at lave og smager fantastisk. Brug den som tilbehør til mange forskellige retter eller som dip til grøntsager og pitabrød.

Beauvais opskrift tapas

Tapas

4 tapas eller tilbehør til grillet kød eller fisk Mangler du inspiration til tilbehøret til grillen? Beauvais giver dig her fire lækre småretter, der både kan serveres som tapas eller som tilbehør til kød og grønt.

Beauvais opskrift solæg

Solæg

Lav de perfekte solæg Solæg er en klassisk sønderjysk egnsret, der ser fantastisk ud på frokostbordet. Prøv Beauvais’ opskrift på solæg fyld med urtemayo og sennep. Fyld og tilbehør kan varieres efter smag og behag, så alle kan være med.

croutoner

Sprøde Croutoner

Brug dine brødrester til sprøde croutoner Bekæmp madspild og brug dine brødrester til at lave lækre hjemmelavede croutoner! Server dem i salater eller som sund snack. Alle typer brød kan bruges.

kartoffelsalat med sennepsdressing

Sennepsdressing

En god dressing kan gøre de fleste salater til et saftigt og lækkert tilbehør eller måske endda hovedret i sig selv. De fleste af os kender dog til problemet med at få lavet en god salatdressing til vores salater, der sætter prikken over i’et og bringer de allerbedste smage frem. Heldigvis findes der et væld …

Sennepsdressing Read More »

Beauvais opskrift rødkålstzatziki

Rødkålstzatziki

Lyserød tzatziki med rødkål Denne nyfortolkede tzatziki med rødkål smager skønt og lidt sødt. Den gør sig godt til grillet kød, kartofler og brød – og så har den flot lyserød farve!

thousand island

Thousand Island Dressing

Nem og hurtig dressing Thousand Island dressing passer perfekt til de fleste retter og er utroligt nem at lave. Faktisk kræver denne opskrift ikke mere end tre ingredienser – og så har du en skøn dressing! Brug den f.eks. til en grøn salat.