Ketchup

Den originale danske smag

Beauvais har en lang tradition med fremstilling af ketchup, tomatpuré og konserverede tomater. I 1898 konserverede Beauvais tomater for første gang og begyndte at fremstille tomatpuré. I 1930’erne blev den velkendte Beauvais Tomatketchup udviklet. Det er den samme opskrift, som stadig bruges til Beauvais ketchup i dag.

Beauvais Tomat Ketchup er tilberedt med lækre solmodne tomater, der giver en sødlig, fyldig og velkrydret smag af tomat. Til 1 kg Beauvais ketchup går der hele 1,6 kg saftige og solmodne tomater. Det er derfor en nem og lækker løsning, hvis du vil tilføje lidt ekstra smag af tomater til din ret.

Beauvais tilbyder et bredt sortiment af flere forskellige slags ketchup, så der er lidt for enhver smag. Du kan finde alt lige fra ketchup med mindre sukker til ketchup med hot chili, så det passer til lige netop den ret, der mangler et ekstra pift.

Hvad kan ketchup bruges til?

Ketchuppen er blevet en af grundingredienserne i de danske køkkener og har gjort sit indtog i et væld af retter verden over. Nogle retter sidder bare ikke lige i øjet, før de har fået en god klat ketchup. Ketchup bruges ofte til pastaretter, som dyppelse til pølser og pomfritter eller i en lækker og saftig burger. I kødsaucen kan ketchup give et ekstra lille skud smag, som sætter prikken over i’et på smagsoplevelsen. Ketchup passer også perfekt til røræg og bacon en søndag formiddag. Du kan spise ketchup til stort set alt – især hvis du mangler lidt ekstra smag og en flot tomatrød farve.