Black Bean Lasagne

Prøv denne klassiske lasagne, som har fået et lækkert twist ved at tilføje sorte bønner. Retten kan gøres kødfri ved at erstatte kødet med flere sorte bønner.

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 150 g løg
  • 3 fed hvidløg
  • 800 g hakkede tomater
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Black Beans
  • 3 spsk. tørrede krydderier (timian, basilikum og oregano)
  • 400 g lasagneplader
  • 1 l mornaysauce
  • 50 g gratineringsost
  • salt og peber
  • friske krydderurter

Opskrift

1

Brun hakket oksekød af i olivenolie i en gryde.

2

Tilsæt hakkede løg og hvidløg og brun dem med i kort tid.

3

Kom hakkede tomater, Beauvais Økologiske Black Beans og tørrede krydderier i. Lad retten simre i ca. 10 min. og smag til med salt og peber

4

Saml lasagnen lagvist af kødsauce, lasagneplader og mornaysauce. Slut af med mornaysauce og gratineringsost.

5

Bag lasagnen ved 200 grader varmluft i ca. 50 min. Lad den trække i ca. 10 min. efter bagning.

Serveringsforslag

Server lasagne med friske krydderurter og evt. tomatsalat.

Tip

Udskift kød med tilsvarende mængde bønner, linser eller kikærter for at gøre retten vegetarisk.