Grillpølser med frisk peberrodssalat

Grillpølser er en nem og lækker spise, som kan nydes hele året. Prøv dem med en lækker frisk salat med masser af grønt og en rivende smag af peberrod – og selvfølgelig Beauvais’ klassiske ketchup.

Portioner
4

Ingredienser

  • 200 g grønne bønner
  • 1 pk sukkerærter
  • 1 pk slikærter
  • 1 dl fromage frais
  • 1 spsk. Bähncke Sennep, f.eks. sød, stærk eller Arffmann
  • 1 spsk. revet peberrod
  • 1 håndfuld persille
  • salt og peber
  • 1 citron
  • 3 forårsløg
  • 1 æble
  • 8 gode grillpølser
  • Beauvais Tomat Ketchup

Opskrift

1

Nip enderne af bønnerne, og giv dem et opkog i kogende vand i ca. 5 minutter.

2

Tilsæt sukker- og slikærterne i det kogende vand i det sidste minut. Hæld vandet fra, og afkøl bønner og ærter under iskoldt vand. Lad dem afdryppe på et rent viskestykke.

3

Rør fromage frais med Bähncke Sennep, frisk revet peberrod, hakket persille, salt og peber. Smag dressingen til med citronsaft.

4

Rens forårsløgene, og skær dem i skiver. Skyl æblet, og skær det i stænger. Skær ærterne i strimler, og vend dem med resten af grøntsagerne i dressingen.

5

Server salaten til grillede pølser med Beauvais Tomat Ketchup og Bähncke Sennep.