Mørbrad i fad

Mørbrad i fad med sorte kikærter, rød peber og friske krydderurter. Giv denne velkendte og velsmagende ret spændende twist ved at tilføje sorte kikærter.

Portioner
4

Ingredienser

  • 600 g svinemørbrad
  • 2 spsk. olivenolie
  • 150 g løg
  • 175 g rød peber
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Sorte Kikærter
  • 400 g hakkede tomater
  • 2.5 dl piskefløde
  • 1 spsk. timian
  • salt og peber
  • friske krydderurter

Opskrift

1

Skær mørbrad i bøffer og krydr med salt og peber.

2

Brun mørbradbøfferne af på en pande i olivenolie. Læg bøfferne i et ildfast fad.

3

Brun hakket løg af i panden og kom den i fadet sammen med hakket rød peber, Beauvais Økologiske Sorte Kikærter, hakkede tomater, piskefløde og timian.

4

Smag til med salt og peber.

5

Steg mørbrad i fad i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 60 min.

Serveringsforslag

Server mørbrad i fad med ris, brød, salat eller kartofler.