Øl-benene bliver, som navnet antyder, kogt i øl for at gøre benene dejligt møre. Prøv at marinere revelsben i en marinade af Beauvais’ klassiske tomatketchup og engelske sauce, der giver en skøn krydret smag.
Læg revelsbenene i en gryde, og tilsæt bouillon, porter, løg, peberkorn, laurbærblad, timian og salt.
Lad det koge under låg i ca. 1 time til benene er godt møre.
Afkøl dem i lagen til næste dag (eller i køleskabet).
Rør Beauvais Tomatketchup, Beauvais Engelsk sauce, Bähncke Taffelsennep og Den Gamle Fabrik Boysenbær marmelade sammen til en marinade.
Pensl marinaden på revelsbenene, og grill/steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 15-20 min.
Server øl-ben med coleslaw og friske krydderurter.
Gem kogelagen til senere og tilsæt blot fløde - så har du en lækker sauce. Server saucen til koteletter eller til mørbrad.