Revelsben med øl

Øl-benene bliver, som navnet antyder, kogt i øl for at gøre benene dejligt møre. Prøv at marinere revelsben i en marinade af Beauvais’ klassiske tomatketchup og engelske sauce, der giver en skøn krydret smag.

Beauvais opskrift revelsben

Servings
4

Ingredient list

  • 700 g revelsben i skiver uden svær og ben
  • 1/2 l hønsebouillon
  • 1/2 porter (eller anden mørk øl)
  • 100 g grofthakket løg
  • krydderi til kogning (5 peberkorn, 2 laurbærblade, 1 tsk. Timian og 1 spsk. Salt)

Marinade

Recipe instructions

Læg revelsbenene i en gryde, og tilsæt bouillon, porter, løg, peberkorn, laurbærblad, timian og salt.

Lad det koge under låg i ca. 1 time til benene er godt møre.

Afkøl dem i lagen til næste dag (eller i køleskabet).

Rør Beauvais Tomatketchup, Beauvais Engelsk sauce, Bähncke Taffelsennep og Den Gamle Fabrik Boysenbær marmelade sammen til en marinade.

Pensl marinaden på revelsbenene, og grill/steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 15-20 min.

Server øl-ben med coleslaw og friske krydderurter.

Tip

Gem kogelagen til senere og tilsæt blot fløde - så har du en lækker sauce. Server saucen til koteletter eller til mørbrad.