Salatwraps

I denne opskrift på salatwraps med sorte bønner har vi skiftet hvedetortillaerne ud med salatblade. De sorte bønner giver masser af fibre, proteiner og fylde. Find opskriften på salatwraps her.

Beauvais opskrift salatwraps

Servings
4

Ingredient list

  • 1 ds. Beauvais Black Beans
  • 1 dansk salathoved
  • 3 forårsløg
  • 1 stor moden avocado
  • Citronsaft
  • Ærteskud og solsikkeskud

Ærtepesto

  • 0.25 liter grønne ærter, gerne fra frost
  • 1 lille håndfuld basilikumblade
  • 0.5 dl pinjekerner
  • 1 fed hvidløg
  • 0.5 dl olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt. lidt vand, hvis den er for tyk

Recipe instructions

Findel ærter, basilikumblade, pinjekerner og hvidløg med en stavblender til en grov mos.

Rør olivenolien i og smag til med salt og peber.

Hvis du gerne vil have den lidt tyndere i konsistensen, kan du tilsætte lidt vand.

Hæld væden fra bønnerne og lad dem dryppe godt af.

Skyl salaten og slyng/ryst/dup vandet godt af. Del salathovedet i blade; de mindste lægges oven på hinanden to og to.

Snit forårsløgene, skær avocadokødet i tern og dryp med citronsaft.

Fordel bønner, forårsløg og avocado på bladene, dryp med pesto, drys med de spæde skud fra ærter og solsikke. Server straks.