Svampegryde

Svampegryde med black beans og kalvekød

Denne lækre simreret med sorte bønner har masser af smag og fylde – helt perfekt til en kølig aften.

Portioner
4

Ingredienser

  • 500 g kalvekød i tern
  • 250 g blandede svampe
  • 3 spsk. olivenolie
  • 150 g løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. timian
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Black Beans
  • 400 g hakkede tomater
  • 2 dl rødvin (eller bouillon)
  • salt og peber
  • friske krydderurter

Gremolata

  • 1 økologisk citron (skal)
  • 3 fed hvidløg
  • 1 bundt persille

Opskrift

1

Krydr kalvekød med salt og peber. Brun kalvekød og svampe i olivenolie i en gryde.

2

Tilsæt hakkede løg, hvidløg og timian. Steg dem med i kort tid.

3

Tilsæt Beauvais Økologiske Black Beans, hakkede tomater og rødvin.

4

Lad retten simre under låg i ca. 60 min., eller til kødet er mørt. Jævn evt. saucen.

5

Hak citronskal, hvidløg og persille fint og bland det sammen til en gremolata

Serveringsforslag

Server svampegryde med gremolata, kartoffelmos, salat, ris eller brød.