Svampegryde

Svampegryde med sorte bønner og kalvekød

Denne lækre svampegryde med sorte bønner har masser af smag og fylde – helt perfekt til en kølig aften.

Beauvais opskrift svampegryde

Portioner
4

Ingredienser

  • 500 g kalvekød i tern
  • 250 g blandede svampe
  • 3 spsk. olivenolie
  • 150 g løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk. timian
  • 1 ds. Beauvais Økologiske Black Beans
  • 400 g hakkede tomater
  • 2 dl rødvin (eller bouillon)
  • salt og peber
  • friske krydderurter

Gremolata

  • 1 økologisk citron (skal)
  • 3 fed hvidløg
  • 1 bundt persille

Opskrift

Krydr kalvekød med salt og peber. Brun kalvekød og svampe i olivenolie i en gryde.

Tilsæt hakkede løg, hvidløg og timian. Steg dem med i kort tid.

Tilsæt Beauvais Økologiske Black Beans, hakkede tomater og rødvin.

Lad retten simre under låg i ca. 60 min., eller til kødet er mørt. Jævn evt. saucen.

Hak citronskal, hvidløg og persille fint og bland det sammen til en gremolata

Serveringsforslag

Server svampegryde med gremolata, kartoffelmos, salat, ris eller brød.