Bønner

Beauvais opskrift cowboygryde

Cowboygryde

Prøv vores opskrift på cowboygryde med økologiske kidneybønner. Den er nem og hurtig at tilberede og vil uden tvivl sprede stor begejstring om hele bordet.

Beauvais opskrift mørbrad i fad

Mørbrad i fad

Mørbrad i fad med sorte kikærter, rød peber og friske krydderurter. Giv denne velkendte og velsmagende ret spændende twist ved at tilføje sorte kikærter.

Beauvais opskrift moussaka

Moussaka

Moussaka med beluga linser og grøn salat Moussaka er grækernes svar på lasagne. Prøv denne opskrift på moussaka med belugalinser, som er rige på fibre og protein. Retten kan gøres kødfri ved at erstatte kødet med flere linser.

Beauvais lasagne sorte bønner

Black Bean Lasagne

Prøv denne klassiske lasagne, som har fået et lækkert twist ved at tilføje sorte bønner. Retten kan gøres kødfri ved at erstatte kødet med flere sorte bønner.

Beauvais opskrift svampegryde

Svampegryde

Svampegryde med sorte bønner og kalvekød Denne lækre svampegryde med sorte bønner har masser af smag og fylde – helt perfekt til en kølig aften.

Beauvais opskrift paella

Paella

Paella med safran, kylling, rød peber, belugalinser og forårsløg En god paella leder tankerne hen på sommer og varme. Prøv denne skønne risret med sorte belugalinser, der både ser lækre ud og tilfører ekstra fibre og proteiner til retten.

Beauvais opskrift gratinerede nachos

Gratinerede nachos

Nachos med bønner, guacamole, salsa, cremefraiche og friske krydderurter Prøv at tilføje røde kidneybønner til dine nachos. De tilfører den lækre snack ekstra fylde og en rund og mild smag – perfekt med salsa og guacamole.

Beauvais opskrift sort hummus

Sort hummus

Du kender måske til den beigefarvede hummus, som er lavet på almindelige, beigefarvede kikærter. Prøv denne velsmagende hummus i nye mørke klæder lavet på sorte kikærter.

Beauvais opskrift hummus

Hummus

Hummus af økologiske kikærter Lav din egen hjemmelavede hummus med Beauvais Økologiske Kikærter. Den er nem at lave og smager fantastisk. Brug den som tilbehør til mange forskellige retter eller som dip til grøntsager og pitabrød.

Beauvais opskrift kylling i karry

Kylling i kokos, karry og kikærter

Lækker og nem hverdagsret med kylling Kylling i karry, kokos og kikærter er en nem hverdagsret, som er populær i mange danske hjem. Prøv denne opskrift på kylling i karry med et asiatisk tvist og ekstra mættende fylde fra Beauvais Kikærter.